Umění vyjednat cokoliv - rozšířené vydání Vyjednávejte jako ti nejlepší - Pařík, Radim (Grada, 2025)
V rukou držíte nové rozšířené vydání československého bestselleru Radima Paříka pro všechny, kdo chtějí ovládnout umění vyjednávat a dosahovat tak svých cílů v životě i v byznysu. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšnější.
Keywords: Komunikační dovednosti; Slovní sebeobrana, manipulace; Úspěch a motivace