V zajetí narcismu Poznejte toxické vztahy a osvoboďte se od nich - Tomšik, Robert (Grada, 2025)
V této knize se dozvíte, jak ve svém okolí rozpoznat lidi s narcistickými tendencemi či osobností a jak se ze vztahu s nimi vymanit. Zjistíte, co je to syndrom narcistického zneužívání, trauma ze zrady, kdo jsou jeho ideální oběti atd. A nakonec možná zjistíte, že vztahy vůbec nejsou komplikované... pokud v nich nejste s narcistou.
Keywords: Psychologie pro každého; Slovní sebeobrana, manipulace