Prahou s Klárou - Černý, David (Grada, 2025)
Hledáte inspiraci na nezapomenutelné procházky Prahou? Nebo jste rodilí Pražané, kteří touží poznat své město z nové perspektivy? Kniha Prahou s Klárou je přesně to, co potřebujete!
Keywords: Literatura faktu; Architektura; Průvodce