Lidi nejsou zdroje Mindset HR pro 21. století - Hihlánová, Bohunka (Grada, 2026)
Lidi nejsou zdroje je srozumitelným a praktickým pomocníkem pro všechny, kdo se nechtějí smířit s průměrností v HR. Pomůže vám přemýšlet v souvislostech a měnit zažité přístupy krok za krokem. Protože mít lepší HR znamená mít úspěšnější firmu.
Keywords: Personalistika