Veterinářka z ostrova - Piráti a mořské příšery - Lewisová, Gill (Bambook, 2026)
Když se Terčina maminka stane veterinářkou na malém ostrově, začíná pro Terku vysněné dobrodružství. Nový domov u moře jí brzy přivede první zvířecí pacienty. Když však udeří bouře a maminka musí odjet, Terka zůstává sama. Dokáže se o zvířata postarat - a překonat strach z mořských příšer?
Keywords: Příběhy, deníky