Šílená babička do každé rodiny - Boučková, Martina (Cosmopolis, 2025)
Není nad výlet do přírody a podzimní prázdniny jsou k tomu jako stvořené. Jen jestli to bude klapat, když s Luckou a jejími dětmi jede i jejich tak trochu střelená babička. Lucka si slíbila, že už nebude tak upjatá a pokusí se dívat na svět trochu i jejíma očima. Jak to ale může dopadnout, když spolu zůstanou několik dní mimo civilizaci?
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira