Ve zlém i v dobrém - Hardy, M., K. (Cosmopolis, 2025)
Další kniha úspěšné autorky knih Haka za lilii, Tanec za odpuštění a Tetování za trest s názvem Ve zlém i v dobrém nás tentokrát zavádí doprostřed netradičního manželského svazku, kde je těžké rozeznat hranici mezi láskou a nenávistí.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Erotické romány; Milostné romány