Sebevědomá Cesta mladé ženy k vnitřní kráse - Katz, Naomi (Alferia, 2025)
​Jaké to je vyrůstat ve světě, kde se krása měří počtem lajků na sociálních sítích? Jak najít vlastní hodnotu v době, kdy tlak okolí, médií i spolužáků diktuje, jak bys měla vypadat, jak by ses měla chovat a cítit? Knížka Sebevědomá americké autorky Naomi Katz otevírá všechna témata, která tě zajímají, ale málokdo se odváží o nich mluvit nahlas.
Keywords: Sebedůvěra a emoce