Háčkované minifigurky 51 návodů - Bednářová, Lenka (Grada, 2025)
​Z oblíbeného "Lenčina háčkování" se zrodila opět nová kniha! Tentokrát se můžete těšit na 51 roztomilých barevných mini figurek, převážně zvířátek. Jsou sice tak maličké, že se vám celé schovají do dlaně, ale na něžnosti a nápaditosti jim to neubírá.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi