Kancelářský bestiář Návod na přežití mezi korporátními příšerami - Eppler, Martin (Grada, 2025)
Kancelářský bestiář je vtipná a trefná příručka, která vám ukáže, jak odhalit, zkrotit - nebo elegantně obejít - kancelářská monstra, která komplikují každodenní život v pracovním prostředí. Zapomeňte na suchopárné manažerské knihy, zde se zasmějete a zároveň si odnesete konkrétní tipy, jak zvládat složité situace i náročné kolegy.
Keywords: Slovní sebeobrana, manipulace; Kariéra a zaměstnání; Sebedůvěra a emoce