Léčiva - mýty a skutečnost - Rádl, Stanislav (Grada, 2025)
Kniha pro širší okruh čtenářů bez lékařského nebo farmaceutického vzdělání nabízí ucelený a čtivý pohled na svět léčiv. Odpoví vám třeba na mýty jako zda je kokain opravdu obsažen v nápoji Coca-Cola nebo jestli měl být AIDS využit pro vyhlazení homosexuálů.
Keywords: Výživa; Přírodní vědy