Agnieszka Holland Autorizovaný životopis slavné polské režisérky - Pasternak, Karolina (Grada, 2025)
Filmová novinářka Karolina Pasternak přináší v autorizovaném životopisu slavné polské režisérky Agnieszky Holland řadu dosud nezveřejněných informací.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Umění a kultura