Digitální restart Jak vysvobodit dítě ze spárů obrazovky - DeFrank, Molly (Alferia, 2025)
Přestaňte do zblbnutí opakovat větu "Odlož ten telefon." a ukažte svým dětem, že to jde i jinak! Digitální restart Molly DeFrank nabízí jednoduchý a účinný čtrnáctidenní plán, jak pomoci dětem (a celé rodině) omezit nadměrné používání obrazovek a znovu objevit radost z reálného života.
Keywords: Rady pro rodiče