Základy územního plánování - Maňas, Jan (Grada, 2025)
Kniha Základy územního plánování nabízí ucelený a srozumitelný úvod do problematiky systematického uspořádání a rozvoje území, které se neustále vyvíjí pod vlivem historických, politických i legislativních změn.
Keywords: Architektura; Učebnice