Měsíční zahrada - Hannigan, Rosie (Cosmopolis, 2026)
Čerstvě ovdovělá Ruby se vrací do rodné vesničky. Potkává se tu s mladou svobodnou matkou Frankie a mezi zdánlivě nesourodými ženami se postupně rodí hluboké přátelství. Obě nacházejí novou chuť do života i díky Klubu měsíčních zahradníků, podporující místní komunitě, v níž se lidé učí, že i nejtemnějších nocích lze vidět krásu a světlo.
Keywords: Milostné romány