Jak se vymanit z nekonečných diet a emočního přejídání Praktický průvodce na cestě k sobě - Matz, Judith (Grada, 2026)
Už vás nebaví začínat stále nové diety, které stejně nefungují? Objevte cestu, na které už není místo pro diktát dietní kultury. Tento laskavý a empatický průvodce vám pomůže přijmout sebe samé - a najít klid i spokojenost ve vlastním těle.
Keywords: Harmonie těla a duše; Výživa; Zdraví a životní styl; Psychologie pro každého; Hubnutí; Štěstí a pozitivní myšlení; Životní styl