Baculka Pro všechny hodné holky, které už toho mají tak trochu dost. - Rei, Veronika (Cosmopolis, 2025)
Klára je takové ošklivé káčátko, oplácaná holka bez sebevědomí. Udělala by skoro cokoliv, jen aby ji měl někdo trochu rád. Je přesvědčená, že cenu má jenom, když je hubená, nebo když se někomu líbí. Ani ji nenapadne, že by to mohlo být jinak.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Young Adult, New Adult