Kdo jsi? - Král, Robin (Bambook, 2025)
Kdo jsi? Objetí, které čeká na konci každé cesty - i kdyby byla dlouhá a spletitá. Jemná báseň Robina Krále a něžné ilustrace Kateřiny Coufalové otevírají dětem a jejich dospělým cestu k blízkosti, bezpečí a naději. Kniha, díky níž můžete svým dětem říct to nejdůležitější: "Jsem tu pro tebe."
Keywords: Dětská literatura; Čtení s poučením; Komiksy; Pohádky; Příběhy, deníky; Říkadla, básničky, písničky