Tělo zná odpověď - Rome, I., David (Alferia, 2025)
V knize Tělo zná odpověď čtenář nenajde jen prostou zprávu "odpověď zná tvoje tělo" a vysvětlující teorii, ale především jasný návod na to, jak se svým tělem komunikovat. David I. Rome nabízí klíč k tajemné zahradě pociťovaných smyslů. Vy do ní můžete vstoupit, potkat sami sebe a získat odpovědi na své nejpalčivější otázky.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Šťastný život; Vztahy, láska, rodina