Průvodce buddhistickou meditací Cesta vědomí, soucitu a moudrosti - Dahl, Cortland (Alferia, 2025)
Mimořádně přehledná mapa buddhismu, v níž najdete vedle zajímavé teorie i mnoho příležitostí k ještě zajímavější praxi.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život; Životní styl