Máma Tichá tvář mateřství - Pechlátová, Jana (Alferia, 2025)
Kniha fotografií a příběhů skutečných žen oslavující mateřskou lásku v její nejsyrovější podobě. Mateřství zachycuje jako neustálé balancování a hledání rovnováhy na velmi úzké cestě, na níž se dá snadno uklouznout.
Keywords: Vztahy, láska, rodina