Kočičí historie - Tesařová, Olga (Bambook, 2025)
Napadlo vás někdy, že kočky si spolu povídají? Za devět životů se toho stane hodně a kočky mají rozhodně co vyprávět. Jak se třeba kočkám žilo ve starověkém Egyptě? Nebo co se stalo kocouru Matesovi, který žil za dob krále Karla IV. na Karlštejně? Všemi těmito příběhy vás provedou zvídavá kočka Justýna a rozverný kocourek Vojta.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Čtení s poučením