Laskavé rodičovství - Wünschová, Petra (Grada, 2025)
Rodičovství je jedno z největších dobrodružství - plné radostí, otázek i výzev. Nemusí to ale být boj, ani nekonečný tlak, jak "dělat vše správně". Tato kniha je empatickým průvodcem, který přináší jiný přístup - laskavý, a zároveň pevný. Kniha pro všechny, kdo chtějí vychovávat děti bez ponižování a trestů.
Keywords: Rodičovství; Rady pro rodiče