Od průměrnosti k mimořádnosti Jste připraveni změnit svůj život? - Mylett, Ed (Grada, 2025)
Jedno rozhodnutí, jeden telefonát, jedna myšlenka - právě tak málo vás může dělit od zásadní změny. Kniha Od průměrnosti k mimořádnosti vám ukáže, jak z těchto malých kroků vytvořit obrovský posun. Nespokojte se s průměrností. Buďte mimořádní. K nejlepší podobě svého života jste totiž blíž, než si možná myslíte.
Keywords: Komunikační dovednosti; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace