Tajemství prdění a krkání - Sisteré, Tolosa, Mariona (Bambook, 2025)
Každý den do našeho těla vstupují plyny a zase unikají, někdy i bez povolení... "Ups! Pardon." K čemu ale vlastně prdy a krknutí slouží? Víš, kolik prdů za den je normální? A proč některé tak smrdí? Prdí hadi? Že víš prd, ale rád/a se něco dozvíš? ​Vítej ve fascinující továrně na plyny našeho těla! ​
Keywords: Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná