Před námi a po nás - Valentine, Jenny (Cosmopolis, 2025)
​Je začátek dlouhého horkého léta a nejlepší kamarádky Elk a Mab odcházejí na večírek, aniž by jen vzdáleně tušily, že tohle nevinné rozhodnutí změní jejich životy navždy. Emotivní příběh o přátelství, lásce a ztrátě pro čtenáře Jennifer Niven, Laury Nowlin nebo Adam Silvery.
Keywords: Světová současná beletrie; Young Adult, New Adult