Když veverka vyskočí z pelíšku - Evelyn (Bambook, 2025)
I veverkám občas kručí v bříšku. Najde veverka něco dobrého na zub? To zjistíte v této knížečce plné krásných ilustrací, která je určena všem začínajícím čtenářům. Knížku ocení nejen paní učitelky v mateřských školách a v prvních třídách ZŠ, ale jistě také rodiče, kteří chtějí s malými dětmi začít sami doma poznávat krásu čtení.
Keywords: Dětská literatura; Čtení s poučením; První čtení