S úzkostí pod Everest - Mrtýnková, Kateřina (Grada, 2025)
Kačka je holka jako každá jiná. Učí děti na základní škole, chodí po horách, hledá partnera, po večerech maluje a stará se o svou značku grafického designu s ostravskou tématikou. Svět se jí ale převrátí na ruby, když ji, podobně jako téměř třetinu české populace, začnou během pandemie trápit úzkosti a deprese.
Keywords: Beletrie; Sport, zdraví a životní styl; Literatura faktu; Psychologie; Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Životní styl