Lásky z nemocnice - Kubalová, Kateřina (Cosmopolis, 2025)
Klára leží v porodnici. Na oddělení rizikového těhotenství čeká narození dítěte, které se rozhodla vychovávat sama. Proč odešla od jeho otce a jak s tím souvisí František, který v jiné nemocnici umírá? Potom je tu Klářina maminka, která do porodnice pravidelně dochází, aby se postarala o svou dceru, i když je pro ni každá návštěva bolavá.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Milostné romány; Společenské romány