Larsova špinavá hra - Gris, Daniel (Cosmopolis, 2025)
Jako téměř každý soukromý detektiv, býval i Lars kdysi polda. Z té doby mu zůstala už jen hrstka přátel, a jeden z nich si přišel vybrat protislužbu za dávnou pomoc. Tenkrát mu Lars přislíbil, že s ním klidně půjde třeba zakopat papeže, když to bude nutné. Ovšem úkol, kterého se teď má zhostit, je snad ještě bláznivější a především nebezpečnější...
Keywords: Krimi, detektivky