Pirueta - Khabra, Bal (Cosmopolis, 2025)
Elias je nově draftovaný hokejista v NHL. Média ho pronásledují na každém kroku, a všechny hlavně zajímá, s kým právě chodí. Začínající baletka Sage by naopak víc mediální pozornosti potřebovala, aby získala angažmá ve vysněném divadle a hlavní role. Předstíraný vztah by pomohl Eliasovi i Sage. Ale jak dlouho asi zůstane u pouhého předstírání?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány