Koloproktologie Vybrané kapitoly pro praxi a postgraduální vzdělávání - Hoch, Jiří (Grada, 2025)
Kniha pod editorským vedením našich předních chirurgů a koloproktologů, profesorů Jiřího Hocha a Františka Antoše, je věnována průřezově aktualitám chirurgické specializace koloproktologii. Zařazeny jsou miniinvazivní přístupy v chirurgii tlustého střeva, robotický přístup v chirurgii rekta, kolorektálního karcinomu a problematika proktologie.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie