Na dvě Padesát příběhů pražských pohostinství, pivnic a putyk - Sojka, Petr (Grada, 2025)
Nová kniha Petra Sojky Na dvě navazuje na úspěšný titul Na jedno a přináší dalších padesát příběhů pražských hospod, pivnic a putyk. Tentokrát se zaměřuje na podniky méně známé, které ale mají svou neopakovatelnou atmosféru, lidské osudy i dávno zapomenuté historky.
Keywords: Literatura faktu; Architektura