Nejkrásnější pohledy na Prahu - Černý, David (Grada, 2025)
Více než 130 snímků českého fotografa Karla Dobeše zachycující Prahu z klasických, ale i překvapivých úhlů. Fotografie jsou doprovázeny texty Davida Černého v českém i anglickém jazyce.
Keywords: Architektura; Průvodce