Za vším hledej pivo Historie světa v jednom půllitru - Garrett, Jonny (Grada, 2026)
Láska k pivu ovlivňuje lidstvo už 13 000 let. V této knize se dozvíte, jak touha po dokonale načepovaném půllitru ovlivnila vývoj civilizací, vědecké objevy i politická rozhodnutí. Vydejte se do slavných pivních destinací - na mnichovský Oktoberfest, do legendární laboratoře Carlsbergu či do St. Louis, domova Budweiseru.
Keywords: Beletrie; Literatura faktu