Emoce na uzdě Pochopte svůj strach, hněv i zamilovanost - Windscheid, Leon (Grada, 2025)
Emoce nejsou slabostí - jsou vaší největší silou. Tato kniha vám ukáže, jak jim porozumět, využít jejich potenciál a získat díky nim klid, jistotu i rovnováhu v každodenním životě.
Keywords: Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce