Pozor, kvetu! - Beck, Sven (Grada, 2025)
Objevte kouzlo zahradničení ve 12 kapitolách, rozdělených podle jednotlivých měsíců, plných praktických rad, osazovacích plánů, kreativních nápadů a tipů pro duševní i tělesnou pohodu.
Keywords: Zahrada; Harmonie těla a duše; Příroda kolem nás; Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život; Životní styl