Za hranicemi vytrvalosti Praktická biochemie výživy, sportu a vytrvalostního výkonu - Dvořák, Aleš (Grada, 2025)
Tato kniha není jen o běhu. Nabízí pestrou mozaiku vědecky podložených informací o výživě, tréninku a fungování lidského těla při sportovní přípravě. Je určena pro všechny běžce, sportovce i zvídavé jedince, kteří chtějí porozumět svému tělu a posunout své možnosti - vědomě, bezpečně a s respektem k vlastní fyziologii.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink; Výživa; Přírodní vědy