DPH 2025 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2025)
V 22. vydání praktické, osvědčené publikaci autor na 188 přehledech názorně "zobrazuje" zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2025.
Keywords: Daně