Sága Sirany: Léčitel - Rivero, L., J. (Cosmopolis, 2025)
Toren je obyčejný patnáctiletý kluk. Bydlí s rodiči a dvěma sestrami a touží po dobrodružství, poznávat svět a třeba se i stát hrdinou. Ve světě Sirany je vše možné. Lidé si po staletí vyprávěli příběhy o lidech obdařených kouzelnou mocí. Co když je ale vše pravda? Je Toren předurčen zachránit nejen přátele, ale také celé království Alurie?
Keywords: Beletrie; Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult; Dobrodružství, napětí, fantasy