Hokejové bitvy - Kluci proti holkám - Lawrenceová, Sam (Bambook, 2025)
Millie a Cameron bývali nejlepšími kamarády. Vyrůstali spolu, seděli v jedné lavici, a hlavně hráli ve stejné lajně. Když se ale jejich hokejový klub rozdělil na družstvo kluků a holek, z přátelství se stala rivalita. Teď čeká týmy Hurikánů a Blesků důležitý zápas. Najdou Millie s Cameronem společnou řeč, nebo je osudové utkání rozdělí navždy?
Keywords: Příběhy, deníky