Na ramenách obrov psychológia hrdinov - Poláček, Tomáš (Grada, 2025)
Kniha sa zaoberá fenoménom hrdinu, jeho vlastnosťami a hodnotami, analyzuje historický vývin hrdinskej osobnosti, pričom si všíma objektívne podobnosti s dnešnými hrdinami. Aj dnešná spoločnosť má svojich hrdinov. Akí sú to ľudia? Aké príbehy napísali a prečo sú hrdinami?
Keywords: Psychologie a komunikace