Kačenka a rytíř ze Lhotky - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2026)
Pavlík, obyčejný kluk z vesnice, tráví poslední dny prázdnin s kamarády. Do sousedství se přistěhuje tichá a uzavřená Kačenka, která téměř vždy nosí masku nebo převlek. Pavlík postupně zjišťuje, že se tak neskrývá kvůli hře, ale před pohledy ostatních, a pochopí, že skutečné hrdinství znamená chránit slabší.
Keywords: Příběhy, deníky