Kluk v kopačkách - Trable s trenérem - Fibrich, Lukáš (Bambook, 2025)
Tomáš má problém s novým trenérem, který ho bezdůvodně kritizuje a nechává sedět na lavičce. Zároveň někdo sabotuje záchrannou stanici Hejkalka, kam byl přivezen zraněný rys - a kvůli naschválům hrozí její uzavření. Tom a jeho kamarádi se pustí do pátrání a musí rozluštit hned dvě záhady najednou.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Příběhy, deníky