Tuky a mastné kyseliny ve výživě - Brát, Jiří (Grada, 2025)
Ucelený přehled výživových doporučení z oblasti tuků ve vztahu k reálnému příjmu mastných kyselin v běžné stravě a detailní představení 55 olejů a tuků dostupných na českém trhu. Určeno nutričním terapeutům, studentům chemie a potravinářství, lékařům a vyznavačům zdravého životního stylu.
Keywords: Nutriční terapeut