Fyzikální vyšetření dítěte - Lizáková, Ľubomíra (Grada, 2025)
Fyzikální vyšetření dítěte z pohledu ošetřovatelství je vysokoškolská odborná učebnice určená především studentům v oboru ošetřovatelství, ale také sestrám a všem, kteří pracují na pediatrických pracovištích a věnují se fyzikálnímu vyšetření dítěte.
Keywords: Sestra