Kámoši s florbalkou - Fibrich, Lukáš (Bambook, 2025)
Filip hraje za školu florbal, jeho potřeštěná mladší ségra domů přitáhne zatoulané štěně a do florbalového týmu přichází nesmělý Dominik. Vtipný příběh o kamarádství, fair play a malých překvapeních, která nakonec můžou mnohé změnit.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Příběhy, deníky