V mysli vraha Skutečné české kriminální příběhy - Prošková, Denisa (Grada, 2024)
Kolekce známých i zcela neznámých nebo zapomenutých domácích kriminálních případů, počínaje příběhem nejslavnějšího zločince Václava Babinského z počátku 19. století až po mediálně proslulé manžele Stodolovy.
Keywords: Česká současná beletrie; Krimi, detektivky; Literatura faktu