Kouzelná třída o prázdninách - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2025)
Na konci školního roku dostanou žáci kouzelný dárek. Speciální kalendář s okénky na prázdninové dny. Když děti budou chtít zažít něco nevšedního, stačí otevřít správné okénko a kalendář je přenese na vysněná místa. Jaká dobrodružství zažijí žáci kouzelné třídy? To se dozvíte v netradičním pokračování oblíbené série pro začínající čtenáře.
Keywords: Příběhy, deníky