Můj první hrabě - Quinnová, Ella (Cosmopolis, 2026)
Elizabeth se pouští do hledání manžela. Do oka jí padne zejména Geoffrey, hrabě z Harringtonu. Je vysoký, pohledný a elegantní. Ale také až příliš sebevědomý. Nemá snad o Elizabeth zájem jenom proto, aby nepřišel o prestižní diplomatickou pozici v Bruselu? Elizabeth ale touží po manželství z pravé lásky, takže si ho bude muset nejdřív vyzkoušet...
Keywords: Historické romány; Milostné romány